Vi servicerer alle anlægstyper og fabrikater, også anlæg som ikke er bygget af Dansk Skraldesug.

Service

Service i hele Danmark

Dansk Skraldesug har mange års erfaring med drift og vedligeholdelse af affaldsløsninger og vi servicerer alle anlægstyper og fabrikater - også anlæg som ikke er bygget af Dansk Skraldesug.

 

Serviceaftale

Med en serviceaftale er resultatet lavere slidtiage og længere levetid for affaldsanlægget - alt i alt lavere totalomkostninger for affaldsløsningen.

Du kan lave en serviceaftale med os på flere forskellige niveauer og indholdet af servicen varierer mellem de forskellige typer af affaldsanlæg: Mobilsug og centralsug.

Vores basisaftale inderholder for eksempel at vi kommer 1 - 2 gange om året, og vi tilpasser serviceaftalen til de behov og ønsker du måtte have, samt de særlige behov, de enkelte anlægstyper har.

 

Hvis du har spørgsmål omkring service så kontakt Lars Johansson: Mobil tlf.:+45 20 60 60 22

E-mail: Service@danskskraldesug.dk

 

 DS+servicebil_lille

Kort om Dansk Skraldesug ApS

Dansk Skraldesug ApS har siden 2005 leveret renovationsløsninger, der imødekommer nutidens krav til hurtig, lugtfri, støjfri og diskret håndtering af affald.

Vi leverer også en bred vifte af affaldssystemer og tilhørende produkter gennem Plastic Omnium AB.

Vi leverer ALT I AFFALDSSYSTEMER!

 

Kundesegmenter:

  • Boligforeninger
  • Boligselskaber
  • Arkitekter
  • Rådgivende ingeniører
  • Byggefirmaer

Se referencer >

Hvad siger kunderne

quotes.png  Da vi skulle projektere Munkebjerg Park var det et ufravigeligt krav, at lugtgener fra affaldspladsen skulle minimeres. Dansk Skraldesug ApS foreslog at vi installerede et mobilsuganlæg med en nedgravet sugebrønd, hvortil affaldet kunne vaccumsuges direkte fra affaldsopsamlingen i kælderen. Vi kan nu tilbyde vore lejere en lugtfri, nem og hygiejnisk affaldshåndtering samtidig med at vi har opnået en besparelse på renovationsudgifterne.
Frederik Barfoed, Adm. Dir. - Barfoed Group A/S