Kombisug

Kombisug

Kombisug er en kombination af mobilsug og centralsug.

Anlægget har et magasin enten under en skakt eller en nedkastningsstander. Herfra er der et sugerør hen til en opsamlingstank, hvortil affaldet bliver suget 1-2 gange dagligt. Derefter bliver tanken tømt af sugebilen.

Anlægget er ideelt til eksisterende ejendomme, hvor der under den eksisterende skakt har stået en container, eller ved små etage-nybygninger, hvor bygningerne ligger i en firkant og der ikke er plads til en tank under skakten eller indkaststanderen.

Kort om Dansk Skraldesug ApS

Dansk Skraldesug ApS har siden 2005 leveret renovationsløsninger, der imødekommer nutidens krav til hurtig, lugtfri, støjfri og diskret håndtering af affald.

Vi leverer også en bred vifte af affaldssystemer og tilhørende produkter gennem Plastic Omnium AB.

Vi leverer ALT I AFFALDSSYSTEMER!

 

Kundesegmenter:

  • Boligforeninger
  • Boligselskaber
  • Arkitekter
  • Rådgivende ingeniører
  • Byggefirmaer

Se referencer >

Hvad siger kunderne

quotes.png  Da vi skulle projektere Munkebjerg Park var det et ufravigeligt krav, at lugtgener fra affaldspladsen skulle minimeres. Dansk Skraldesug ApS foreslog at vi installerede et mobilsuganlæg med en nedgravet sugebrønd, hvortil affaldet kunne vaccumsuges direkte fra affaldsopsamlingen i kælderen. Vi kan nu tilbyde vore lejere en lugtfri, nem og hygiejnisk affaldshåndtering samtidig med at vi har opnået en besparelse på renovationsudgifterne.
Frederik Barfoed, Adm. Dir. - Barfoed Group A/S