Papirsug

Papirsug

I princippet fungerer dette system som et mobilsuganlæg til daglig affaldsrenovation. Det er blot yderligere suppleret med et makulationsanlæg til papir, aviser og reklametryksager - som erstatning for de gammeldags papircontainere.

Anlægget bliver bygget sammen med en mobilsugtank således, at der er et nedkastningsrør til hver tank og er ideelt til klyngehuse, ældreboliger, ældre byejendomme samt etagebyggeri (kommunen skal indkøbe speciel indrettet sugecontainer til formålet)

Kort om Dansk Skraldesug ApS

Dansk Skraldesug ApS har siden 2005 leveret renovationsløsninger, der imødekommer nutidens krav til hurtig, lugtfri, støjfri og diskret håndtering af affald.

Vi leverer også en bred vifte af affaldssystemer og tilhørende produkter gennem Plastic Omnium AB.

Vi leverer ALT I AFFALDSSYSTEMER!

 

Kundesegmenter:

  • Boligforeninger
  • Boligselskaber
  • Arkitekter
  • Rådgivende ingeniører
  • Byggefirmaer

Se referencer >

Hvad siger kunderne

quotes.png  Da vi skulle projektere Munkebjerg Park var det et ufravigeligt krav, at lugtgener fra affaldspladsen skulle minimeres. Dansk Skraldesug ApS foreslog at vi installerede et mobilsuganlæg med en nedgravet sugebrønd, hvortil affaldet kunne vaccumsuges direkte fra affaldsopsamlingen i kælderen. Vi kan nu tilbyde vore lejere en lugtfri, nem og hygiejnisk affaldshåndtering samtidig med at vi har opnået en besparelse på renovationsudgifterne.
Frederik Barfoed, Adm. Dir. - Barfoed Group A/S